Lysinka na hlavě

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2011-01-23 12:00
Autor : Lukáš

Ahoj,

Někde tady na webu jsem se dočetl, že není dobré vybírat korelu, která má lysinku na hlavičce. Já takovou mám, je to náš Pepa, o kterém jsem tu již několikrát psal, ale spíš mě zajímá, proč bychom neměli takovo korelku vybírat. Zda se třeba projeví později nějaká nemoc, nebo jde jen o geneticko vadu a jaké mohou být její následky, popř. pozdější projevy. Kamarád má také koreláka s lysinkou na hlavičce a ten mu spokojeně doma hvízdá již devátým rokem. Předem moc díky za radu či odpověď.


Ahoj Lukáši. Neboj se toho, že má tvoje korelka lysinku. Měl jsem několik korelek, které měli lysinku a to na hlavičce. Jednalo se většinou ve zbarvení bílá, albino, žlutá a lutino. Myslím, že se jedná o genetickou vadu.V současnosti mám jednu takovou korelku samičku Natálku. Má zkušenost je, že tento úkaz jim nijak neškodí. Ale proč to takto je u těchto korel Ti povědět a vysvětlit neumím. Vím, že tyto korely jsou daleko lépe ochočitelné a přítulné než všichni jiného zbarvení.


Moc děkuju. Přesně, jak píšeš, mám koreláka lutino a ten kamarád také. Jsem rád, že to nebude mít následky, to jsem chtěl slyšet, mohl bys mi klidně poslat fotky svých korel, pokud chceš, rád se podělím a vyměním, co říkáš?


Mám také lutino s lysinkou, už jsem si myslela, že je nemocná, děkuji.


Dobrý den, jsme rádi, že Vám rada uvedená na fóru pomohla.


Může se jednat ale i o svrab!


Dobrý den mám samečka korely Rockyho má také lysinku na hlavičce ale není to lutino je to korela přírodního zbarvení


Dobrý den mám samečka korely Rockyho má také lysinku na hlavičce ale není to lutino je to korela přírodního zbarvení


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist