Korely - Přesun do voliéry

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2010-03-21 13:16
Autor : Iva

Dobrý den, mám dvě korely-párek, asi půl roku. Přes zimu byli v kleci doma, nyní jsem je přesunula do venkovní voliéry. Voliéra je krytá před deštěm i větrem a mají v ní budku. Jedna korela přesun snáší dobře, druhá okamžitě po přesunu přestala zpívat a začala posedávat na dně. Čím to může být? Pro jistotu jsem jí zase vzala domů. Nastydlá není, ale nežere, jen hodně pije.


Ahoj, měla jsi nejdřív jednu korelu, a pak sis k ní koupila druhou? Nebo sis je koupila už spolu? Jedna příčina může být tím, že první korela byla zvyklá na svoji klec a dům a prostor okolo, atd. Také záleží na druhu, jestli to je samec nebo samice. Samice to nemají většinou rádi.


Dobrý den.
Mám doma párek. Samička nakladla 6 vajec a sedí na nich. Samečka jsem musel arestovat do jiné klece z důvodu jeho agresivity na samičku. Když byl v hnízdě jen on, nikoho tam nepustil, a tak samička nemohla sedět. Udělal jsem dobře? Nyní samička sedí 5 den od posledního vejce. Ještě se chci zeptat. Když zhasnu, samička sama odešla z hnízda a šla sedět na větev, ale když jsem zase rozsvítil vrátila se zpět. Je to normální? Děkuji.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist