Příspěvek uživatele Lukáš, číslo 1237

Datum odeslání : 2010-08-21 07:33
Jméno přispěvatele : Lukáš
Stáří příspěvku : 5010 dní

Diskuze : Korela - pištění, oblast : Korela chocholatá

Text příspěvku uživatele Lukáš

Zdravím, nevím, jak je to u různých druhů, ale někde jsem četl, že korely mohou mlíčí. Ale znáte to, někde se píše tohle, jinde zase tohle. Asi by bylo nejlepší se zeptat přímo nějakého chovatele.

Co se týče toho druhého (smutnějšího) tématu, tak podle mých informací od známého, který je velký chovatel (má na dvoře snad tři ohromné voliéry), se korely dožívají 12 - 20 let. V některých případech i více. :-) A když si představím, že mě ten Pepíkův pískot bude budit ještě minimálně dalších 10 let, tak si snad pořídím špunty do uší. :-))
A ještě poslední dotázek - jak je to s odčervením? Můj koreláček se zatím vůbec nechce nechat pochovat a pochybuji, že k tomu dojde, když se to nenaučil během 4 měsíců, co ho máme a s tím souvisí moje otázka. Prý se jim mají kapat přímo do zobáku nějaké kapky, či co? Já bych ho totiž nerad nesl k tomu řezníkovi tady u nás, co jen píchá drahé injekce a není ani schopen určit, co papouškovi je. Nejde to tak, že bych mu ty kapičky dal třeba do vody nebo do krmení ?


2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist