Andulky - Zarudlé ozobí

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2009-03-04 09:23
Autor : Beáta

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, co by mohlo znamenat, že si moje andulka poslední dobou pořád o něco odírá ozobí, už ho má z toho celé zarudlé jako kdyby jí to svědělo. Je jí asi deset měsíců a normální jí i pije. Nevíte, co by to mohlo znamenat? Moc díky za odpověď.


Ahojky, babiččina andulka to dělá jen v případě, že má něco na zobáku a chce si to otřít. Doporučovala bych pořádně andulku prohlédnout, jestli nemá nějakého parazita.


Dobrý den, moje andulka mění ozobí z modrého na červenohnědé, nevíte, co to znamená?


Občas se může stát, že samec andulky najednou dostane hnědé ozobí. V tomto případě se jedná o hormonální poruchu, která může mít různé příčiny.


Ahoj, měl bych dotaz. Mám už 5 let andulku Martina, s přítelkyní jsme k němu přikoupili samičku a větší klec, zvykali si na sebe bez problému. Pokud je mi známo, samičky mívají hnědé ozobí, kdežto samčci modré. Máme ji doma dva měsíce a poslední týden si také, jakokdyby "škrábala ozobí" o klec. Nyní má ozobí bledě modré jako mladší andulky. Tato andulka bude mít přibližně rok a půl až dva. A to jsem se domníval, že pohlaví andulky pozná cca do roka. Tudíž zrovna nevím, jestli je naše nová andulka samička, nebo to byl sameček a jen se maskoval. Chceme koupit budku, aby se mohli rozmnožit, ale nejsme si jistí, zda-li je to vůbec možné.

Předem děkuji za odpověď a za radu. Prosím, pošlete mi odpověď na email, tam jsem pořád, abych náhodou nezapomněl zajít sem. Děkuji s pozdravem Hanz.


hanzshtez@email.cz, to je ten email. Děkuju.


Dobrý den, nejlepší je, vidět fotky těch andulek, pak se lépe radí, jaké mají pohlaví.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist