Nemocná andulka

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2010-01-02 19:13
Autor : denycek

Dobrý den, měli jsme andulku. Stáří cca 1/2 roku. Doma jsme ji měli cca 10dní, 2měsíce v práci. Do dnešního dopoledne byla v pořádku, čílá, zpívala.... Pouštěli jsme ji několikrát denně. Dnes odpoledne se trošku kymácela na bidýlku. Pustili jsme ji ven a už se ji moc lítat nechtělo. Po půl hodině jsem si ji vzal na ruku, byla unavená a načepýřena. Pak se pokusila odletět, ale spadla na zem. Bylo vidět že těžce dýchá, v kleci bylo vidět, jako by měla průjem (ale až odpoledne po čištění klece). Odjel jsem s ní na veterinu, ale než jsem dojel, tak umřela. Nevíte, co ji mohlo být, že to šlo tak rychle?


Dobrý den, to mě mrzí, co se stalo s Vaší andulkou. Andulky často trpí stresem, mohlo se stát, že Vaše andulka byla vystresovaná z toho, že jste ji přemístili z práce do domácího prostředí. Je to jedna z možností, pro kterou se přikláním. Samozřejmě to mohlo mít i jinou příčinu, kterou by Vám sdělil veterinář.


Dobrý den, vyndal sem malou andulku z budky, samice ji nekrmila a byla menší než ostatní. Chce pravidelně krmit ale má nafouklé břicho a nejde jí vyprazdňovat. Pořád se snaží, tlačí, ale nic. Můžete mi prosím poradit?


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist