Andulka a dovolená

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2009-08-08 09:38
Autor : nezadan

Dobrý den, naše andulka se s námi v domácnosti dobře sžila, každý den měla možnost se proletět, opakovala po nás různé zvuky a všude jí bylo takzvaně plno. před 14ti dny jsme odjeli na dovolenou a andulku dali k babičce, která ji ovšem z klece nepustila. Teď ji máme zpátky doma a je to úplně jiný tvoreček, neslyšíme ji celý den, létá, ale jen když ji donutíme,žere, zdá se, normálně, ale zvuky už neopakuje. Na prst si sedne, můžeme ji bez problémů chytit, což dříve tak snadné nebylo. Co s tím? Doma ji máme po dovolené zatím 2 dny, ale těžko to neseme. Děkujeme za odpověď.


Zdravím, to je klasický problém. Andulka je na Vás zvyklá a tento delší pobyt bez Vaší přítomnosti a k tomu ještě v cizím prostředí ji hodně zdezorientuje. Jedině, co je potřeba, ji dát čas. Hlavní je, že žere a nebojí se Vás. To by opravdu byl problém. Jak píši, dejte tomu drobečkovi čas a vše bude v pořádku. Můj osobní názor je takový: je to ptáček, co je rád, když je slyšet. V novém prostředí se choval obdobně a byl za to často okřiknut a ted se bojí být tak hlasitý jako předtím.


Neznámý uživatel - 13.08.2009 08:13 - detail

Dobrý den, děkujeme ještě jednou za podporu a radu, je to opravdu tak, andulka potřebovala jen čas a teď už je opět plnoprávným členem naší rodiny.


Nemáte zač, když můžeme, tak rádi s čímkoliv poradíme :)


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist