smrt osmáčí slečny

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2010-07-26 16:31
Autor : Andy

Dneska je pro mě hodně smutný den, umřela mi moje nejstarší osmáčí slečna Šmoulinka,měla teprve dva roky,ale najednou z ničeho nic šíleně zhubla,ale přitom měla stále chuť na jídlo,ještě ráno si přiběhla pro dobrůtku a s chutí ji snědla,ale dopoledne jsem ji našla už mrtvou.Byla ze všech čtyř osmaček nejhodnější a nejmazlivější, byla moje zlatíčko,ale už tu mezi námi není :-( 



Ahoj Andy, to je nám moc líto, že ti umřela tvoje osmáčí slečna Šmoulinka. :(

Vím, že to je špatný pocit. Nejhorší na tom je, že nevíš, kvůli čemu se to stalo. Mohla mít něco se štítnou žlázou. Když si dojdeš na veterinu, tak stejně sami nevědí, co by jim mohlo být. :( Máš ale fajn, že tě potěší ještě tvé tři další osmáčí slečinky. ;-)



Možná s nimi zajdi na veterinu, ať se to zase nestane. Možná přeháním, ale za tu jistotu nic nedáš.



Ahojky, osmáčí holky jsem pozorovala a vůbec na nich nejsou vidět žádné příznaky, které měla Šmoulinka než zemřela, takže si myslím, že to nebylo nic infekčního, co by ohrozilo i ostatní. Je to už měsíc a ostatní jsou čiperné a věčně hladové, dokonce jsme jim pořídili úplně novou klec, tak jsou i hodně spokojené. :-)



Aha, tak to věřím, že jsou jako v osmáčím nebi.



Ahoj Andy, dívala jsem se na fotky tvých osmaček a chtěla jsem se zeptat, jestli ta malá je Šmoulinka nebo ta větší. Moc se ti povedla ta fotka, kde se jakoby pusinkují.



Ahoj Andy, dívala jsem se na fotky tvých osmaček, jsou nádherné, jaká z nich je Šmoulinka?



Ahoj Luci, nevím kterou sérii fotek myslíš, ale jestli je to ta, kde jsou jen dvě, tak Šmoulinka byla ta větší, ona byla nejstarší, ale když vyrostly ty ostatní, tak z nich byla vždycky nejdrobnější a nejlehčí.



Ano, jsou roztomilé.



Ahoj, s tou roztomilostí máš Lucik pravdu. ;-)



Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist