Co se mohlo stát?

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2023-06-06 05:59
Autor : Danny15

Zdravím. Měla jsem dvě andulky. Bratry mláďata od minulého roku. Včera brzy ráno, když jsem odcházela do práce vím, že byly oba zcela v pořádku. Odpoledne co jsem přišla, jsem zjistila, že jeden z nich leží na dně klece bez známky života. Nevíte co se mohlo asi stát? Nebyly viditelná žádná zranění. Jiné zvířata nemám. Druhá Andulka normálně dál zpívala a jedla jako by nic. Je pravda, že se občas škorpili (jeden druhého klobal do hlavy, ale to dělal ten jeden vždycky a nikdy netekla krev) V kleci mám co tam má být nic, co by tam nepatřilo. Mohla to být třeba vrozená vada nějakého onemocnění? Andulky jsou od chovatele. Žádný zverimex.


Je možné,že mohla mít mrtvičku (Andulky na ni trpí)


Je mi líto vaší ztráty. Bez veterinární pitvy je těžké určit přesnou příčinu smrti andulky. Existuje mnoho možných důvodů, proč by andulka mohla náhle zemřít, včetně vrozených vad, náhlého šoku nebo stresu, zranění, která nejsou viditelná okem, nebo nemoci, které nevykazovaly žádné zřetelné příznaky.

Andulky jsou často velmi dobré v skrývání svých nemocí, aby nevypadaly slabé před predátory, takže je možné, že vaše andulka byla nemocná a vy to nevěděla.

Pokud se obáváte o zdraví druhé andulky, měla byste ji možná vzít k veterináři na kontrolu, aby se ujistila, že není také nemocná. V každém případě je důležité zajistit, že druhá andulka má dostatek společnosti a stimulace, aby se vyhnula stresu nebo smutku.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist