ocásek

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2010-05-06 14:50
Autor : nezadan

Ahoj,



chtěla jsem se zeptat, jak je to s osmáčím ocáskem štětičky na něm normálně dorůstají nebo ne? Ja jen že mi přijde,že muj osmák ma ten ocásek takový holý, ma tam málo chloupků, co tady koukam na fotky, tak jiní osmáčci mají huňatý ocásek.



Ahoj, pokud tvůj osmáček někdy přišel o kousek ocásku, tak už mu nikdy nedoroste. Často se stává, že hodně osmáčků přijde o kousek ocásku už jako malincí, buď mu jej okousají sourozenci nebo rodiče. Pokud se tak stane, tak jsou už napořád bez té krásné štětinky na konci ocásku. Pokud má tvůj osmáček holý ocásek, tak se obávám, že mu jej okousali už jako malému miminku a štětinka mu nenaroste.



Neznámý uživatel - 11.05.2010 15:53 - detail

Ne, nechybí mu ani milimetr, jen mi přijde, že má těch štětinek na ocásku málo.



Záleží, jak je starý, ale osmáčkům dorůstají štětinky později, ale někteří mají štětinky huňatější a někteří méně huňaté.



Můj osmák jich měl taky málo, též se mu kousek odlomil, protože si ho skřípnul v kolotoči, ale teď byl u babičky, protože jsme byli pořád pryč a ona mu dávala hodně pampeliškových lístků, čerstvé i sušené a moc mu to chutná a navíc mu ty štětinky na ocásku dorostly.



Ahoj, já bych řekla, že ať má osmáček málo štětinek na ocásku nebo hodně, tak je stále váš miláček. ;-)



Ahoj, i kdyby osmáček kus ocásku neměl, stejně ho budeme milovat.



Ahoj Lucik, má slova. :)



Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist