Příspěvek uživatele Eliter, číslo 736

Datum odeslání : 2009-06-02 19:14
Jméno přispěvatele : Eliter
Stáří příspěvku : 5455 dní

Diskuze : kamarádka pro osmačku, oblast : Osmák degu

Text příspěvku uživatele Eliter

Tak tyto agentury neznám. Ani nevím, že něco takového je. Vím jen, že se snad dá sehnat někdo třeba na venčení psů, ale to jen ve větších městech.  A upřímně, asi bych musela být ve veliké nouzi, abych psa někomu takto svěřila! Máš s hlídáním zvěře vlastní poznatky?

Jednou jsem musela do nemocnice, kamarádka (dost stará) dostala instrukce, jak se starat tehdy o drápatky (akva žabky). Jojojo, všechno chápala, tak jsem odjela. Ještě že jsem v nemocnici byla jen tři dny místo tří týdnů, protože ta pipka, že to tak musím napsat, si asi řekla, co já bych tam chodila obden, dám jim toho víc a budu chodit jednou týdně. Tobě, akvaristovi, asi nemusím vysvětlovat, co se s tou vodou stalo, že? Dnes se tomu smějeme, ale tehdy bych jí jednu pleskla. Když jsem přijela, ten třetí den, žabky z vody měly smrdutý gel, chudinky. Hned jsem je vyčistila, a pak ještě dlouho žily, snad spokojeně. ;-)

Jinak má moje poklady (zvěř) jen jedna moje kamarádka, a tu nemít. Sama má dost zvěře a když něco nezná, raději se zeptá. Je prostě jednička!



2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist