Příspěvek uživatele Eliter, číslo 622

Datum odeslání : 2009-05-24 13:55
Jméno přispěvatele : Eliter
Stáří příspěvku : 5465 dní

Diskuze : kamarádka pro osmačku, oblast : Osmák degu

Text příspěvku uživatele Eliter

Ahoj, Adéla se tý misce vyhýbá od doby, co tam taky hupsla, ale to byl jen mžik, namočila si nožky a prdelku. ;-). U nás se nic neodstraňuje, zastávám názor, že vlastní zkušenost je nejlepší učitel, platí to tak i u dětí - maminka řekne nesahej na to, je to horký a dítě si stejně sáhne, takže si myslím, že Edík se misce s vodou bude už také vyhýbat. ;o) Navíc bývají hodně puštěný, včera celý odpoledne a nemůžu chtít po psích holkách aby byly bez vody.

Jinak dělá Edík pokroky, dnes se vozí na kolotoči, ano nahopne nahoru a samospádem se sveze a jde znova. Považuji to za malý pokrok, snad časem pochopí/okouká vhodnější používání kolotoče. ;-)

Dnes jsem je vyfotila ve své ruce oba najednou, stáhnu fotečku a pošlu sem, ;-), ale nechci to tu zahltit sama, to je blbý, tak už se budu v posílání krotit ;-).

Pták Kubík má pro sebe asi největší prostor, klec je fakt obrovská (60dx65vx40š) na jednoho ptáčka, navíc je taky hodně puštěný (kolikrát je stejně zalezlý v tý kleci i když má otevřený dvířka), aspoň má veget. Osmíci mají jen o něco větší prostor než on, možná to časem ještě rozšířím, uvidíme, vedle nich bydlí už starý párek křečíků, tak až nebudou. Tím nechci říct, že už chci aby umřeli, to teda NE! Tak zatím se tu mějte, kouknu sem večer. Pa zoo



2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist