Příspěvek uživatele Eliter, číslo 620

Datum odeslání : 2009-05-23 23:56
Jméno přispěvatele : Eliter
Stáří příspěvku : 5465 dní

Diskuze : kamarádka pro osmačku, oblast : Osmák degu

Text příspěvku uživatele Eliter

Andy, zkoušela jsem kolotoč taky zavěsit už dříve, ale dělalo to hrozný rachot, mám je cca 1 metr od hlavy, takže jsem ho dala zase dolů.

Andulák je vychovaný drzou Eliškou pinčicí, takže třeba když mu návštěva sahá na klec, tak na ně vrčí. ;-), když zvoní zvonek, tak štěká apod. Je docela drzý, nějak extra se nebojí. Když přišla kamarádka s boxerkou tak on hned za ní (tou boxerkou) a byl děsně důležitý, ta chvíli koukala a pak chňap a byl několik týdnů bez ocasních pér. A myslíš, že ho to nějak poučilo? Příště za ní šel zase. Můžu být ráda, že to přežil. ;-). Bude mu už 7 let. (v říjnu) Proto taky ty jeho výlety ke křečkům, k osmákům, do psích misek, koupe se běžně v psí misce na vodu...

Jo a dnes byli osmáci zase puštění, celé odpoledne a malý Edík byl zvědavý na psí misky (prázdné, jen v prostřední byla voda), tak tu první propátral a do tý druhý vlez a v ní voda. Pískal, byl mimo, povedlo se mi ho chytit (snadno) a rychle jsem ho vytřela do sucha a držela v teple, je v poho. To bude průzkumník. ;-)



2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist