je tehotna?

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2009-07-08 12:10
Autor : kikuse

ahojik mam osminku a ta posledni dobou hrozne pribrala vazi 300g a ma malinko nafoukle brisko myslite ze je v tom?pokud budete chtit fotku tak mi napiáste mejla a ja vam ji preposlu vyfotila jsem osminku a osmaka abyste mohli porovnat



Ahojky, já s tím sice zkušenosti nemám, protože mám samé samičky, ale pokud máš páreček a samička má kolem 300 g, tak si myslím, že je velká pravděpodobnost, že je těhotná a můžeš se těšit na osmáčí mimča. :-) Myslím si to podle toho, co jsem četla jinde, že samičky které čekají mimča mívají cca 300 g či více, záleží kolik těch miminek čeká a kulaté bříško je též malý důkaz. :-D Jestli máš fotky, tak je pošli Alče a ona je tu vystaví a my se rádi koukneme, její email je navratilova.alenka@seznam.cz. A každopádně dej vědět, jak to dál vypadá. :-) Držím palce. :-)



Ahoj Kikuse, jak to vypadá?



Ahojky Kikuše, jak je na tom tvůj osmáček?



Ahoj, mám problém a nevím, jestli hodně blbý nebo jestli se jen lekám. Moje osmačka by měla mít taky mimča, ale u pohlaví má nad zadečkem takový černý pruh a to doslova. Jak začíná takzvaný "pindík", což si každý podle toho může splést s klukem, tam pod tím má takový černý až do fialova pruh. Nevíte, co to je? Možná bych to mohla vyfotit a poslat Vám to. Díky za odpověď.



Ahoj, už tam ten pruh nemá, ale zase jí z pohlaví tekla dost krev. Má celý krvavý domeček, takže já nevím, co s ní je. :( Nevíte?



Ahoj Dito, abych ti řekla pravdu, tak jsem se s tím u osmáka degu nesetkala, určitě bych co nejdříve s osmákem vyrazila na veterinu! Mohla to být krevní sraženina, ale člověk nikdy neví. :(



Ahoj, za jak dlouho po narození mohu brát mláďátka do ruky?

 



Ahoj Radko, já jsem si brala osmáčky už asi po týdnu do ruky, musí se ale dávat pozor, jsou moc křehčí. Vhodnější je brát do ruky tak v 10 dnech.



Ahoj, nám se dneska ráno narodilo 5 mrňousků. :) Někdy sem dám fotky, až se budou moci vyfotit, zatím to nijak nejde. :)



Ahoj, to musí být radost, 5 malých roztomilých osmáků degu. Sama vím, že malí osmáci jdou špatně fotit. :-)



Ahoj, to musí být radost, 5 malých roztomilých osmáků degu. Sama vím, že malí osmáci jdou špatně fotit. :-)



Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist