Příspěvek uživatele Peťa-1, číslo 931

Datum odeslání : 2009-08-04 22:50
Jméno přispěvatele : Peťa-1
Stáří příspěvku : 5394 dní

Diskuze : Jak se daří vaším osmáčkům?, oblast : Osmák degu

Text příspěvku uživatele Peťa-1

No nevím, já je tam zatím taky právě nevidím..

Tak jo, sice jsem se v něčem inspirovala tady, ale klidně tam něco napíšu :-)

No přesně tak, kolikrát narazíš na nějakou zajímavou informaci, ale že toto se nikde nedá dočíst, je zajímavé. Fakt jsem se lekla. Ještě že mám možnost poradit se tady se zkušenými chovateli ;-)

No jména nemáme, ale já jim provizorně říkám Princezna a Píšťalka :D Jedna totiž ze začátku kromě toho jejich povykování i trošku pískala, tak to se vymyslelo hned. No a ta druhá je takový mazílek. Sice se nás obě vždycky snaží kousnout (ne ze zlosti, vypadá to jako zvědavost), ale tahle na nás vždycky tak kouká, natahuje se za náma, špízuje nahoře na žebříku, je taková hrozně miloučká, tak té jsem začala říkat Princezna :) Příteli se to sice moc nelíbí, ale dokud nevymyslíme něco jiného... :)

Jo a nějaké rozpoznávácí znamení jsme naštěstí našli - jedna má chloupky na konci ocásku jakoby do véčka, a té druhé chybí na hřebetech předních ťapek chloupky (nevím, jestli se ve zverimexu či dřív odřela..).

Vážně jsou tak navyklé :D ? Taky jsem je na to chtěla naučit, ale zatím se každého zvuku, včetně šustění jídla, hrozně leknou a utečou se schovat :)

Jé, ale že ti neutečou, když už jsou na těch vrátkách. A nehupsnou rovnou do sáčku :D To musí být fakt sranda :)



2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist