jak ho jeste zabavit

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2011-03-17 19:46
Autor : Lucik

ahoj,



chtela jsem se zeptat, jake hracky a veci na zabaveni mate v kleci, nebo v terarku, protoze bych chtela Čipovi rozšířit jeho zabavu ale nevim, co tam mam jeste dat. Predem dik



Ahoj, když jsem měla osmáčka, tak jsem mu dávala klacíky na hryzání, kolotoček, kokosek na kousání, pak jsem mu tam dávala hopík, s kterým si občas hrál, dávala jsem mu tam papírové kapesníky, které moc rád trhal.



Kapesníky jsou u nás taky velký hit a hned je trhá. Hopika už jsem mu jednou dávala, ale on ho vždy začne jíst a kousat. Takže nevím jestli mu ho mám dávat nebo ne. Ty ještě nemáš dalšího osmáka?


Ahoj Lucik, já ještě dalšího nového osmáčka nemám, hopík moc vhodný nejni, když to nejni kulička ze dřeva. ;-)



Já mám dvě osmáčice, ale hračky jim vymýšlím neustále. Zkus třeba florbalový míček a silou do něj dej něco, co jim hodně chutná, nebo si s nimi hraj ty. Ale ty moje se o všechno perou, takže jsem musel koupit ještě jeden míček. :)



Ahoj, dávám ruličky od toaletního papíru, které plním senem, moc je to baví, mám z klacíků svázanou prolézačku, je to pro ně zajímavé, ale hlavně každé čištění klece jim klacky přeházím a to pak jsou průzkumnice a je zase na chvilku klid.



Zdravím, osmáci jsou děsně hraví, mají rádi nové hračky a různé prolejzačky.



Ahoj, mám doma jednoho osmáčka. Samce. Někdy je takový náladový a když se mu nevěnuji, tak dělá někdy pěkný bordel a píská. To ho pak pěkně zabavím. Nejraději má ubrousky a taky oříšky, se kterými si hraje dost dlouho. Potom nějaké tyče, na kterých má jeho nejlepší pamlsky a mrkvičku. :)


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist