další osmáček do party

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2009-04-28 14:26
Autor : Andy

Ahojky holky,

tak k nám zase přibyla jedna osmáčí slečna,takže náš počet osmáček jsou tři:-).Vypadá to,že i sbližování bylo úspěšné.Naše třetí slečna se jmenuje Fifinka,ale po bitce se sourozenci ji chybí kousek jednoho ušička,ale i přesto je krááásná:-)



Tak máme další úspěch, holky už pěkně spolu spinkaly naskládané na sobě, sblížení se zdařilo.  Už se těším, až budou lumpačit všechny tři. Jak budu mít nějaké fotky, tak pošlu.



Ahojky, to si tady píšu sama se sebou? :-( Dneska se ukázalo, že je Fifinka velká bojovnice. :-) Dala jsem všem holkám pamlsek a starší holky ho měly snězený dříve jak Fifinka, a proto chtěly ukořistit i její, ale ona si to nenechala líbit a svůj pamlsek si ubránila a vychutnala si ho celý. :-)

Odpoledne byla úplně slaďoučká, protože mi spala na ruce dost dlouho. :-) Taky je krásné pozorovat, jak ji starší holky zahřívají, dneska ráno jsem hledala Fifinku v kleci a nemohla jsem ji najít, až po delší době jsem zjistil, že je úplně zalezlá pod staršími holkami a čouhal ji jenom kousínek ocásku. :-) Jinak nebyla vůbec vidět. :-D



Ahojky Andy, děkuji za fotky, jak budu mít čas, tak je dám hned na stránky. Já se těším až budu mít s přítelem svůj byteček a budu si moci také pořídit takouvouhle partičku osmáčků. Tví osmáčci jsou moc roztomilí i Fifinka, která je takhle zraněná od sourozenců.



Když je osmáčků více, tak je to super, hodně lumpačí a taky se k sobě hodně tulí :-) a taky osmáčci jsou spokojenější. :-)



Mě se tak zalíbilo mít více osmáčků, že už mě to láká si zase pořídit nějakého, ale kdybych tak pořád pokračovala, tak by se nám nevešli do klece, tak budu muset zůstat u těch tří. :-)



Tak rok počkej, budou mimi. ;-)



Tak já tedy počkám. :-D



Ahoj, tak se musím pochlubit, před dvěma dny přibyla do mojí osmáčí party další osmáčí slečna, takže moje smečka je už čtyřčlenná. :-) Pojmenovali jsme ji stejně jako ostatní holky pohádkově, jmenuje se Minnie. Jakmile budou nějaké fotky tak pošlu. :-)



Ahoj, já teď pozoruji osmáčky ve větší skupince jen u jedné slečny, kterou doučuji nějaké předměty. :( Aspoň mám šanci je vidět někdy na živo.



Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist