Potkan - Nemoci

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2012-03-26 21:20
Autor : Mrtinka

Zdravím, chtěla bych poradit se zdravotním problémem. Máme samičku už od října 2010, takže je docela stará. Nedávno sme ji nahmatali bulku v břiše, poměrně velkou, asi jako menší švestka, veterinář diagnostikoval nádor. Nechali sme ji tedy v klidu a asi po dvou týdnech sme již bulku nenahmatali, ale slečně začíná růst neobvyklím způsobem bříško, do šířky a je poměrně měkké. Odpověď prosím na mail, díky moc za každou radu.


Zdravím Martino, s tím jsem se ještě nesetkala, snad se nádor nerozrostl do bříška:-(


Dobrý den, chtěla bych se zeptat, včera se mi stalo, že když jsem šla krmit mojí potkanici, divně polehávala a jídlo nechtěla.Tak jsem jí vyndala z klece a z pusy jí něco vytékalo, o pár hodin později nebylo už na ní nic znát a dnes je úplně v pořádku jako předtím. Nevíte, co by to mohlo být?


Dobrý den, prosím vás o radu. Moje potkanice má 1 a půl roku. Najednou začala strašně přibírat, ale vypadá to, jako kdyby byla těhotná (vím jistě, že nemá z čeho). Co jsem se dívala na internetu, tak nic tomu neodpovídá. Má čiré oči, odnikud ji nic neteče. Stolice je taky normální a čůra taky. Začala akorát více pit. Nevím, co jí je a jsem z toho docela neštastná, běhá a chodí taky docela normálně, akorát jde vidět, že ji to břicho překáží. Předem děkuji za odpověd a případnou radu. Lenka


Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se pozná zánět ucha, jaké jsou příznaky, protože můj potkánek začal škubat hlavou, nejspíš kvůli učím nebo nevím co jiného by to mohlo být, mockrát děkuji.


Dobrý den, mám pár, myší­ho samečka a má venku pindí­ka, barva fialová, neví­te prosím, jestli s ní­m něco není­? Už to tak má druhý den. Předem děkuji za odpověd.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist