Dvě samičky se rvou!! pomoc!

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2012-04-14 08:40
Autor : Marcela

Ahojky všem na těchto stránkách,potřebuji poradit. Mám dvě osmačky cca jim je půl roku,a poslední měsíc spolu nedokážou být v jedné kleci,neustále se rvou,piští na sebe,ta jedna se schová a když se k ní ta druhá přiblíží hned po ní vyjede. krve u nás bylo už dost,ta jedna má roztržený čumáček,je to ošklivé. Jsou najednou bojácné a nechtějí ani na ruku. Mám je i přes to všechno nechat spolu nebo rozdělit,tet je mám každou ve své kleci a je klid,jen se na sebe dobívají,když je pustím k sobě, opět se porvou. děkuji za pomoc



Ahoj Marcelo,

takovou situaci jsem zažila u březí samičky a nenakryté samičky, kdy měli u sebe samečka, nějakou dobu se holky nesnesly v kleci.

Na nějakou dobu bych je dávala od sebe, a pak bych je zkoušela po chvilkách dávat k sobě, určitě se to spraví.



Ahoj Aleno. Děkuji za povzbuzení, už jednou jsem je měla téměř 3 týdny rozdělé, ta jedna napadala druhou, pak jsem je zkoušela pouštět k sobě a vydrželo to týden a asi si vyměnily role, nebo jako by jí to chtěla vrátit a začala ta druhá, ale zatím se jen rvou, zkouším je pouštět k sobě, ale po necelé minutě jsou v sobě. :-( Tak uvidíme, možnost aby byla každá sama je, mají úplně stejné bydleníčko, nemají si co závidět. :-)



Ahoj Marcelo, tak někdy se prostě stane, že se osmačky nesnesou a můžete pro to dělat, co chcete. Nejspíš se budete muset smířit se situací, že bude každá zvlášt, i když kdo ví.



Dobrý den,mohu se zeptat jak to vše dopadlo? Máme taky 2 osmačky,jedné je 11 měsíců,druhé 9 a jsou spolu 8 měsíců. Od začátku vše v pohodě až teď poslední 2 dny se začaly rvát,až do krve a musely jsme je dát od sebe. Myslíte že má jedna z nich říji a ta druhá kvůli tomu na ní útočí? Jak dlouho je máme nechat od sebe? Děkuji za případné informace.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist