Dva kluci

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2009-07-03 14:26
Autor : Markéta

Ahoj, moje spolužačka mi nabídla dva osmáky - kluky a já přijala. Mám ale strach, aby spolu dokázali žít v klidu v jedné kleci. Dokáží to, nebo se budou k sobě chovat agresivně, i když to jsou bratři? Má s tím někdo zkušenost? Nikdy jsem žádné osmáky doma neměla. Děkuji za odpověď.



Ahoj, vůbec nemusíš mít strach, protože jsou osmáci společenské zvířátka, tak jsou šťastnější, když jsou dva, než kdyby byl každý sám. Osmáci se v pohodě snesou, i když to jsou kluci nebo holky. A jestli ti dva jsou sourozenci, tak je to ještě lepší, protože jsou na sebe zvyklí od narození a nebudeš tedy muset řešit seznamování. Ale nelekni se, občas mezi nimi může dojít k potyčce, jako u většiny osmáků, hlavně to bývá kvůli jídlu. Já a asi každý kdo má více osmáčků, to vyřešil tak, že dal každému svoji misku a je po problémech. Jinak budou spolu spokojeně spinkat a hrát si, tak jsi udělala dobře, že jsi vzala oba dva.



Ahojky,

já se přidávám k Andy. Určitě bych si vzala i já dva osmáčky kluky, kdybych na ně měla místo. Nebudou aspon smutnit, když jsi přes den ve škole, nebo někde venku.

Bude jim spolu hned veseleji.



Já mám taky dva osmáčí brášky (doufám, že jsou to bráškové a né ségra a brácha :D). A perou se jenom kvůli jídlu. Ani ne nijak závažně. Jenom jednou jeden ukousnul tomu druhému kus brady, ale to už je v pohodě. Mám s nimi taky takový problém. Mají teď takovou hebčí a sušší kůži než měli a hodně se drbou. Měla jsem podezření na roztoče, ale nemají ani skrvnky, ani nemají na sobě žádné červené body, ale je možné, že to jsou oni, protože sestra má po sobě červené pupínky a svědí jí to, tak nevím nevím. Odpoví mi někdo? Jestli jo, tak moc děkuju.



Jak poznám, jestli mají osmáci nějaké parazity?



Ahoj Renčo, je lepší zajít s osmáky na veterinu, veterinař pozná hned, asi jde o roztoče.



Ahoj holky, chtěla bych si koupit osmáka, protože tomu jednomu je samotnému smutno, ale mají­ jenom kluky snesli by se?



Ahojky, mám osmáka pár měsíců starého a chci mu pořídit kamaráda, že nechci kamarádku kvůli mladým, ale bojim se jestli se dva kluci nebudou prát, když jsou každý z jiného chovu a bude mezi nimi třeba dva měsíce rozdíl?
Děkuji.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist