Co nejvíce chutná Vašim osmáčkům?

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2009-06-30 19:05
Autor : Alča

Napište mi, co Vašim osmáčkům nejvíce chutná.


Ahojky, protože jsou moje holky hodně vybíravé, tak toho, co jim nejvíce chutná, není moc. Ale zbožňují listy pampelišek a větvičky ovocných stromů, tedy spíš ty listy a nejvíce z třešně. Pak milují vojtěškové kolečka a co mají taky hodně rády jsou arašídy, ty jim dávám ale nanejvýš jeden za dva měsíce, ono se to dá z té skořápky lehce vykousat, tak s tím nemají tolik práce, občas taky dostanou slunečnici a kukuřici a zbožňují ovesné vločky. Jinak zelenina nic moc - jen sušená a směska pro osmáčky. Už si na nic jiného asi nevzpomenu.


U nás frčí ovoce - třešně, maliny, jahody (čerstvé, nesušené). Pampelišky, sedmikrásky, jetel. Oříšky, ale s mírou (poslední dostali pistáciové, jeden mají ještě v zásobách, nepovedlo se jim ho rozlousknout - to je co říct!). Když jsou puštění, hrnou se do každého jídla co vidí, takže před nimi raději nejíst, nebo tak aby se do mého talíře nedostali. :-D Jediné, co jim suším, je mrkev, jinak dostávají za syrova tuto zeleninu (rajče, okurka, salát). Papkají krásně, nejsou vybíraví.


Ahojky, tak to můj osmák nechce jíst nic syrového, většinou jen sušené papání. Když mu dám do klece něco čestvého, tak si k tomu akorát čmuchne a nechá to ležet.


To bych ti přála vidět, jak se hrnou přes mříže. Rychle, rychle, ať jsem u toho rajčátka první. Když krájím salátovou okurku, jsou taky nedočkaví a třešně - to je nářez! Kdyby to šlo, zhltli by ji snad celou. Neučila jsem je to, nevím, proč jim to chutná, ale jsem ráda, že nemusím (kromě mrkve) nic sušit. Dneska mi ukradla Adélka pecku od meruňky, a rychle si ji šla schovat (za skříň). Pak si přišla ještě ochutnat meruňku. :-) Edík ji nechtěl. Adél si dala.


Ahojky, to s těmi rajčátky musí být moc pěkné, mě štve, že to ten můj osmáček nechce žrát, tak ráda bych ho nafotila, jak ho papá.


Jak já bych taky chtěla, aby mi to baštily a ony potvůrky jen tu sušenou. :-(


U nás frčí nejvíc asi pampeliška (listy i květy), sedmikrásky, listy ovocných stromu (hlavně třešeň). Jinak miluje mrkev, ale čerstvé ovoce si většinou nevezme, a pak taky granulky, co má ke krmení, což jsem ráda, ty fakt zbožnuje.


Ahoj Veru, tak to máš fajn, že ti osmáčci papají i čerstvé ovoce. Je to ale ojedinělé.


Můj osmák miluje mandle nebo nám krade jablíčka z košíku, s kterými se pak pere a je srandovní, jak to tahá.


Ahoj, mandle může osmáček jen jednou za čas, jsou pro ně dost tučné. Jablka může též osmáček jednou za čas, ty jsou pro změnu zase sladké. Osmák často trpí cukrovkou, tak pozor na to.


Ahoj, mandle ale i jablka bych moc často osmákovi nedávala, nejvýše jednou týdně.


Mandle ani jablka osmákovi moc nesvědčí. Mandle obsahují nezdravý olej a jablka zase cukr. :-(


Tak u nás je to kousíček piškotu a ovoce jako jablko (ale ne moc často a jen malý kousek) a mrkev a taky směs pro osmáčky.


Piškoty se osmákům musí dávat opravdu v malém množství, obsahují dost cukru. Osmáci totiž často trpí cukrovkou, tak pozor na to!


Ahoj, tak sem si všiml že spousta z vás se opravdu těší na to až jim osmák pojde a nebo jen nejste schopní si o nich něco přečíst. Osmáci nesmí ovoce! Obsahuje cukr a oni ho neumí zpracovat a dostanou cukrovku. Rada pro vás: přečtěte si přesně co jim dát můžete a co ne.


Já měla 3 slečny, bohužel 1.října jedna umřela. Nejvíc jim chutná ovoce a nasušená mrkvička,někdy nepohrdnou ani buráky.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist