Myš - Nemoc

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2011-11-16 16:32
Autor : cihelkovic

Dnes jedna naše myška od rána stále tak jako kýchá - nemáte s tím někdo zkušenost? Baští, je aktivní, pečuje si o srst, ale frká. Výtok z nozder nemá, ale že by v normální pokojové teplotě nějak nastydla? Stravu má pestrou, zrní, zelené krmení, ovoce i zeleninu dostává pravidelně. Poradíte, prosím?


Dobrý den, nemáte myšku blízko okna, nebo na ní nešel nějaký průvan, či není v místnosti, kde je myška chladno? Je samozřejmě možnost, že Vaše myška nastydla. Doporučuji ji dávat čestvé ovoce pro vitamíny a mít ji v teple.


Děkuji moc, přece jen jsme raději terárko přemístili, člověk asi jemný průvan tak nevnímá. Také jsem jí přidala vitaminový preparát. Teď po pár dnech se zdá, že je po problému. :)


Dobrý den, to jsem ráda, že to pomohlo. Zvířata vnímají opravdu i slabý průvan jinak než člověk, mohou se snáze nachladit.


Neznámý uživatel - 31.08.2012 16:44 - detail

Ahoj, rád bych chtěl radu, já mám více jak jednu myšku a jedna je nemocná. Nemá na krku chlupy, nemá jedno oko, nechci, aby se nakazili i druzí, ale zase ji nechci utratit. Mám ji moc rád, poradte, co mám dělat.


Ahoj, sebrala jsem dvě myšky (Armis a Zaira), které měly skončit jako potrava pro hada. Zatím jsou ve vysoké skleněné válcové nádobě (zítra už budu mít plastový box). Obě dvě pochází z chovproduktu a nevím, jestli jsou či nejsou nemocné. Zaira se dost časta škrábe/umývá, ale nepozorovala jsem nic výrazného na srsti, ještě má trochu slzavé jedno očičko a někdy ho přivírá, když si ji vezmu do ruky, vydává občas pisklavé zvuky. Nevím, jestli je to běžné, neboť ta druhá je stále potichu. Armis je trochu menší a dost klidná. Obě dvě jsou velmi miloučké a vůbec nehryžou. Prosím, poraďte mi, jestli jsou popsané příznaky nějakou nemocí, či asi se mohou navzájem nakazit. Děkuji. :)


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist