Morče - Umřelo mládě

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2012-05-16 17:31
Autor : Radka

Mám takový problém: Dnes mi samička porodila dvě mláďata... Jedno bylo mrtvé (to jsem hned odebrala pryč) a to druhé leží na boku a snaží se postavit na nožičky, ale jako by nemělo vůbec sílu vztát! Asi také zemře! Matka o něj nejeví žádný zájem... Nevím jak mu mám pomoct! Mláďata už jsem měla několikrát a toto se mi ještě nikdy nestalo. Poradí mi prosím někdo, čím to je? Toto jsou první mláďata této samičky!!! Děkuji


Zdravím Radko, kolik je vaší samičce? Vaše samička nejspíše nebyla ještě připravená na porod, nebo mládata byla příliš slabá nebo nemocná, a proto se samička nechtěla o ně starat.


Neznámý uživatel - 07.06.2013 18:34 - detail

Prosím o vysvětlení. Dnes nám samička stará lehce přes rok, měla první vrh. 5 morčátek a všechna mrtvá a holá. Porodila je v domečku a přišly mi všechny takové pomačkané? Je možné že je všechny zalehla? Děkuji.


Neznámý uživatel - 07.06.2013 18:39 - detail

Mohli byste mi prosím vysvětlit, čím to může být? Dnes nám roční samička, měla první vrh, porodila 5 morčátek a všechna mrtvá a holá. Porodila je v domečku a přišly mi všechny takové pomačkané. Je možné, že je všechny zalehla? Děkuji.


Ahoj Radko, před půl rokem se mi stalo něco podobného. Dvě mladé matka přijala, ale jedno ne. Odebrala jsem ho, očistila a začala jej krmit injekční­ stří­kačkou vodou + sušeným mlékem. Tak jsem ho krmila asi 2,5 měsíce + jsem dodávala normální­ stravu pro morčátka. Dnes mi běhá volně po bytě, chodí­ na své mí­sto, čeká na nás a při­jde na zavolání. Je to náš Prcek a je fit. Tak se nebojte, Ali.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist