Ochočení andulek

Pro přidání odpovědi na aktuální téma použijte prosím formulář na konci stránky.

Datum zalozeni : 2013-08-22 19:35
Autor : Vlaďka

Dobrý den, asi tři měsíce máme andulku. Od té doby, co jsme jí pořídili větší klec, nechce ven. Na ruku jde, jen když v ní mám zrní. Minulý týden jsme dostali ještě samečka, ten na ruku nejde vůbec, klásek na ruce ale zobe. Máme je každého v jiné kleci, ty jsou na sobě. Je to lepší, než kdyby byly dohromady? Manžel navíc přišel s tím, že příští týden pojedeme na dovolenou, ptáky odvezeme ke tchýni, nezačnou se nás bát, nebude problém s dalším ochočováním? Díky.


Dobrý den, od koho máte tyto andulky pořízené? Od chovatele či zverimexu?


Andulky mám od chovatele, samičku jsem koupila v květnu, samečka jsem dostala v srpnu, nevyznám se v nich, ale myslím, že jsou tak stejně staří. Samička se přepeřuje, byli ochočení skoro stejně, šli na klásek na ruku, ale sameček je teď nějaký plachý, nevezme si z ruky, nevím proč.


Ještě dodám, že sameček začíná pouštět pírka také a ozobí má spíš dofialova. Je to modrý andulák. Za ten týden jsem dosáhla toho, že když mu nabídnu kousek klásku, někdy si trochu uzobne, jindy se radši začne čistit nebo zobat z krmítka. Na dovolenou jsme nakonec nejeli.


Ještě dodám, že sameček začíná pouštět pírka také a ozobí má spíš dofialova, se zbarvením do modra. Za ten týden jsem dosáhla toho, že když mu nabídnu kousek klásku, někdy si trochu uzobne, jindy se radši začne čistit nebo zobat z krmítka.


Sameček začíná pouštět pírka též a ozobí má spíš dofialova, je to modrý andulák. Za ten týden jsem dosáhla toho, že když mu nabídnu kousek klásku, někdy si trochu uzobne, jindy se radši začne čistit nebo zobat z krmítka.


Chybička se vloudila, ukázal se mi error a pro jistotu se to vložilo 3x.


Přidání odpovědi

Autor - nepovinné
Email - nepovinné
Spam ochrana - Ochrana proti spamu, napište aktuálni rok

2008 - 2024 (c) Zviratkodoma.cz

TOPlist